VERBOUWINGEN

Uw huidige woning of werkplaats voldoet niet meer aan uw wensen. U wilt meer ruimte, een meer praktische indeling of zelfs het dak mag eraf. Maak uw wensen en eisen bij ons kenbaar en samen maken we het werkelijkheid.

VERBOUWINGEN

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van ''verbouwingen' ?

NIEUWBOUW

Nieuwbouw is er voor zowel particulieren en bedrijven. U kunt hierbij denken aan compleet nieuwe woningen, kantoren, opslagruimten en aanbouw.

NIEUWBOUW

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van ''nieuwbouw'' ?

RENOVATIE

Dagelijks voeren wij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voor onze klanten. Wij beschikken over de middelen en een netwerk van geselecteerde partners om ieder project tot een succesvol eind te brengen.

RENOVATIE

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van ''renovatie'' ?

Aangesloten bij BouwGarant

De 6 zekerheden van BouwGarant

Juiste diploma’s en verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diplomas en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Duidelijke afspraken

De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor onvoorziene verrassingen te staan.

Aantoonbare ervaring

BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

Kwaliteitscontroles

Alle BouwGarant- aannemers worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

VerBOUWgarantie

U kunt kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.

Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En komt u er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant? Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Uw project onze klus!

Sinds 1854 zijn wij actief in de omgeving van Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ronde Venen, Amstelland en Amsterdam. De jarenlange kennis en ervaring gaat van generatie op generatie. Hierdoor gaan wij geen project uit de weg en staan wij voor kwaliteit. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit de waardevolle relaties met onze bestaande klanten en de stabiele aanwas van nieuwe klanten.